4 Comments

Estic obligat a escriure en diversos idiomes perquè: 1. A la majoria de la gent dels Estats Units se'ls ha rentat el cervell perquè cregui que els jueus són la seva salvació; i 2., el seu anglès és una merda i no poden romandre en silenci el temps suficient per escoltar o veure el que òbviament passa al seu voltant . . .

El judeomessianisme fa gairebé dos mil anys que escampa entre nosaltres el seu missatge verinós. Els universalismes democràtics i comunistes són més recents, però només han reforçat la vella narrativa jueva. Són els mateixos ideals.

Els ideals transnacionals, transracials, transsexuals, transculturals que aquestes ideologies ens prediquen (més enllà dels pobles, races, cultures) i que són el sosteniment diari de les nostres escoles, als nostres mitjans de comunicació, a la nostra cultura popular, a les nostres universitats, i sobre al nostres els carrers han acabat reduint la nostra identitat biosimbòlica i el nostre orgull ètnic a la seva mínima expressió.

Els banquers jueus han inundat Europa amb musulmans i Amèrica amb escombraries del tercer món . . . L'exili com a càstig per als que predicen la sedició s'hauria de restablir dins el marc legal d'Occident . . . El judaisme, el cristianisme i l'islam són cultes a la mort originats a l'Orient Mitjà i totalment aliens a Europa i als seus pobles.

Cap país segueix el seu propi curs en aquesta invasió perquè és una agenda política liderada per l'ONU i impulsada pels jueus i els seus titelles (polítics). La majoria de la gent simplement no sap ni entén que aquesta és una agenda política. Tanmateix, alguns aconsegueixen entendre que els polítics estan treballant deliberadament per importar musulmans i substituir gent, però això és tot, són com un ordinador que no pot funcionar perquè el programa no ho permet.

https://cwspangle.substack.com/p/pardonne-mon-francais-va-te-faire

Expand full comment

Yay , am here ,,, pastor's 4 Trump event 11th same place , going there too

Expand full comment

Trump is a useless POS just like BYDAN.... ALL rothchild puppets

WE THE PPL ONLY

Expand full comment